De Cecco Passata Classica - przecier pomidorowy (700 g)
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
De Cecco Passata Classica - przecier pomidorowy
(700 g)
De Cecco Passata Classica to włoska passata pomidorowa. Jest ona produkowana bez nasion dzięki czemu ma aksamitną konsystencję, jasny kolor i świeży smak przypominający domowe sosy.
De Cecco używa do produkcji tylko włoskich pomidorów, które są zbierane dopiero wtedy, gdy są dojrzałe, aby uzyskać ich typowy zapach i smak. Passata to niezwykle uniwersalny składnik dań. Doskonale sprawdza się jako baza do zup, sosów do makaronów, dipów, czy drinków.
Składniki: pomidory, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Energia: 129 kJ / 31 kcal; Tłuszcz: 0,1 g, w tym kwasy nasycone: 0 g; Węglowodany: 5,1 g, w tym cukry: 4,5g; Błonnik: 1,6 g; Białko: 1,5g, Sól: 0,5 g.
Najlepiej spożyć przed: 31/08/2024
Kraj pochodzenia: Włochy