Garofalo Gnocchi di Patate Senza Glutine - bezglutenowy Gnocchi ziemniaczane (400 g)
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Garofalo Gnocchi di Patate Senza Glutine - bezglutenowy Gnocchi ziemniaczane
(400 g)
Składający się z 98% ziemniaków, Garofalo Gluten Free Potato Gnocchi są specjalnie opracowane dla osób z celiakią i nietolerancją glutenu. Gotują się szybko i są rodzajem makaronu o bogatym smaku, idealnym do szybkich sosów i bardziej wyszukanych przetworów, zapewniając pierwszorzędne doznania kulinarne.
Składniki: Przecier ziemniaczany (woda, płatki ziemniaczane i skrobia ziemniaczana odpowiadająca 98% ziemniaków), sól, naturalne aromaty, 1% mąka ryżowa. Regulator kwasowości:E575. Środek konserwujący: E200
Wartość odżywcza dla 100g: Energia 603kJ/142kcal Tłuszcz 0,2g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1g Węglowodany 31g, w tym cukry 0,6g Białko 2,7g Sól 1,25g
Kraj pochodzenia: Włochy