Grisbi Cioccolato Senza Glutine - bezglutenowe biszkopty z nadzieniem czekoladowym (150 g)
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Grisbi Cioccolato Senza Glutine - bezglutenowe biszkopty z nadzieniem czekoladowym
(150 g)
Kochasz słodycze i ciasteczka, ale z różnych powodów nie możesz jeść glutenu? To jest produkt dla Ciebie. Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z kremem cytrynowym są produktem, który dzięki bezpośredniemu importowi z Włoch już jutro może być w Twoim domu. Ciasteczka upieczone są na mieszance mąki: ryżowej, kukurydzianej i ziemniaczanej.
Skład: cukier, oleje roślinne (słonecznikowy, kokosowy), mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, kakao w proszku 9%, skrobia ziemniaczana, jaja z wolnego wybiegu, tłuszcz kakaowy, skrobia modyfikowana, białka MLEKA, gorzka czekolada w śmietance 2,5% (miazga kakaowa, cukier) , kakao w proszku), pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH, emulgator: lecytyna SOJOWA, sól, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, aromaty. MOŻE ZAWIERAĆ INNE ORZECHY. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od źródeł światła
Może zawierać śladowe ilości orzechów ziemnych, soi, innych orzechów.
Wytłuszczone składniki mogą powodować reakcje alergiczne u osób uczulonych lub nietolerancję pokarmową.
Wartość odżywcza dla 100g: Energia: 2119kJ/506 kcal Tłuszcze: 26 g, w tym nasycone: 9 g; Węglowodany 63 g, w tym cukier 35 g; Błonnik: 3 g Białko: 4,3 g; Sól: 0,5 g
Najlepiej spożyć przed: 2024
Kraj pochodzenia: Włochy