Melegatti Colomba Classica - tradycyjna włoska babka (750 g)
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Melegatti Colomba Classica - tradycyjna włoska babka
(750 g)
Colomba Classica Melegatti, jak chce tradycja: świeże jajka, masło, kandyzowane owoce i oczywiście powolny naturalny zaczyn drożdży matki Melegatti. Miękka Colomba smaczna dzięki pysznej polewie z cukru i migdałów, posiekanego cukru i całych migdałów.
SKŁADNIKI: mąka PSZENICA, kandyzowana skórka pomarańczowa 14% [skórka pomarańczowa 55% (7% w produkcie gotowym), syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy], świeże JAJA, lukier 14% (cukier, świeże białko JAJA) , podgotowana mąka ryżowa, mąka MIGDAŁOWA 7%, olej słonecznikowy, aromaty), cukier, masło (MLEKO), cukier kryształ 7%, drożdże naturalne 4% (mąka PSZENNA, woda, drożdże), MIGDAŁY 8%, glukoza-fruktoza syrop, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, odtłuszczone MLEKO w proszku, sól), aromaty. MOŻE ZAWIERAĆ: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, SOJĘ I GORCZYCĘ.
Wytłuszczone składniki mogą powodować reakcje alergiczne u osób uczulonych lub nietolerancję pokarmową.
Wartość odżywcza dla 100g: Energia: 1423kJ/340 kcal Tłuszcze: 12 g, w tym nasycone: 8 g; Węglowodany 52 g, w tym cukier 36 g; Błonnik: 0,7 g Białko: 5,5 g; Sól: 0,44 g
Najlepiej spożyć przed: 31/07/2025
Opinie o produkcie (0)
