Melegatti Colomba Gocce di Cioccolato - tradycyjna włoska babka (750 g)
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Melegatti Colomba Gocce di Cioccolato - tradycyjna włoska babka
(750 g)
Naturalnie wypiekany wyrób cukierniczy bez kandyzowanych owoców, z kawałkami gorzkiej czekolady „Emilia Zàini”, glazurowany i dekorowany cukrem granulowanym.
SKŁADNIKI: mąka PSZENNA, glazura 15% (cukier, świeże białko JAJA, wstępnie ugotowana mąka ryżowa, Mąka MIGDAŁOWA 7%, olej słonecznikowy, aromaty), świeże JAJA, cukier, masło (MLEKO), 10% gorzkiej czekolady „Emilia Zàini” (cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy. Min. kakao: 43%), ziarna cukru 7%, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych pochodzenia roślinnego, drożdże matka naturalna 4,3% (mąka PSZENNA, woda, drożdże), syrop glukozowo-fruktozowy, odtłuszczone MLEKO w proszku, sól, aromaty. MOŻE ZAWIERAĆ: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY I MUSZTARDĘ. GOŁĄBEK CZEKOLADOWY
Wytłuszczone składniki mogą powodować reakcje alergiczne u osób uczulonych lub nietolerancję pokarmową.
Wartość odżywcza dla 100g: Energia: 1746kJ/417 kcal Tłuszcze: 20g, w tym nasycone: 11g; Węglowodany 52g, w tym cukier 35g; Błonnik: 1,2g Białko: 6,7g; Sól: 0,53g
Najlepiej spożyć przed: 31/07/2025
Opinie o produkcie (0)
