Melegatti Pandoro Gianduja - tradycyjna włoska babka z kremem czekoladowym (750 g)
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Melegatti Pandoro Gianduja - tradycyjna włoska babka z kremem czekoladowym
(750 g)
Melegatti Pandoro Gianduja to tradycyjna włoska babka z polewą czekoladową i kremem czekoladowym Gianduja. Słodki symbol świąt Bożego Narodzenia.
Skład: mąka pszenna, świeże jaja, cukier, krem Gianduja 12% (cukier, syrop glukozowo - fruktozowy, pełne mleko, woda, pasta z orzechów 9%, odtłuszczone mleko w proszku) czekolada Gianduja 3% (orzechy 40%, cukier, kakao, masło kakaowe, mleko odtłuszczone w proszku, soja, aromaty), masło, mleko. Polewa z ciemnej czekolady 10% (cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, soja, wanilia. Kakao min.: 55%), sól, aromaty.
Może zawierać śladowe ilości innych orzechów, orzeszki ziemne i soję.
Wytłuszczone składniki mogą powodować reakcje alergiczne u osób uczulonych lub nietolerancje pokarmową.
Wartości odżywcze dla 100g: Energia 1600kJ / 387 kcal, Tłuszcz 21 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 14 g, Węglowodany 43 g w tym cukry 24 g. Błonnik 1,1 g, Białko 6,6 g, Sól 0,5 g
Najlepiej spożyć przed: 31/05/2025