Callipo Nduja di Spilinga - pasta mięsna z papryczką chili (200 g)

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena brutto: 29,95 zł
  (1 kg = 149,75 zł )

Cena regularna:

29.95
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
Cena netto: 27,73 zł
  ( 1 kg = 138,65 zł )

Cena regularna:

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt.
Zyskujesz 5 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Callipo
Kod produktu: CAL0001

Opis

Callipo Nduja di Spilinga - pasta mięsna z papryczką chili

(200 g)

Callipo Nduja Spilinga to miękkie salami premium z Kalabrii, typowy dla miasta Spilinga. Jest idealnym połączeniem wieprzowiny z ostrą papryczką chilli. Doskonała do pizzy, bruschetty, jako sos do makaronów oraz do smarowania pieczywa. Dobry wybór zarówno na sycące danie, jak i przekąskę.

Składniki: 'Nduja (92%) tłuszcz wieprzowy 42%, wieprzowina 30%, papryczka chili 25%, sól 3%), oliwa z oliwek 8%.

Produkt pasteryzowany.

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

Wartość odżywcza dla 100 g: Energia: 2199 kJ/ 532 kcal Tłuszcze: 50 g, w tym nasycone: 23 g; Węglowodany 0 g, w tym cukier 0 g; Białko: 20 g; Sól: 2,2 g.

Kraj pochodzenia: Włochy

Opinie o produkcie (0)

Submit
Inni kupili również
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium