Callipo Nduja di Spilinga - pasta mięsna z papryczką chili (200 g)
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Callipo Nduja di Spilinga - pasta mięsna z papryczką chili
(200 g)
Callipo Nduja Spilinga to miękkie salami premium z Kalabrii, typowy dla miasta Spilinga. Jest idealnym połączeniem wieprzowiny z ostrą papryczką chilli. Doskonała do pizzy, bruschetty, jako sos do makaronów oraz do smarowania pieczywa. Dobry wybór zarówno na sycące danie, jak i przekąskę.
Składniki: 'Nduja (92%) tłuszcz wieprzowy 42%, wieprzowina 30%, papryczka chili 25%, sól 3%), oliwa z oliwek 8%.
Produkt pasteryzowany.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.
Wartość odżywcza dla 100 g: Energia: 2199 kJ/ 532 kcal Tłuszcze: 50 g, w tym nasycone: 23 g; Węglowodany 0 g, w tym cukier 0 g; Białko: 20 g; Sól: 2,2 g.
Kraj pochodzenia: Włochy
Opinie o produkcie (0)
