De Cecco Gnocchi di Patate - Gnocchi ziemniaczane (500 g)
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
De Cecco Gnocchi di Patate - Gnocchi ziemniaczane
(500 g)
Gnocchi to typowe danie w tradycji włoskiej kuchni, które w różnych regionach może różnić się kształtem i wielkością ciasta. De Cecco oferuje Państwu smaczny produkt pochodzący z klasycznej receptury, która łączy w sobie wyselekcjonowane ziemniaki i mąkę pszenną. Różnica polega na tym, że gotowanie zajmuje tylko 2 minuty. Ich różnorodne kształty zostały zaprojektowane tak, aby były idealnym wyborem do przygotowywania atrakcyjnych potraw każdego dnia; od przepisów z sosem mięsnym lub pesto alla genovese, po bardziej oryginalne i pomysłowe na bazie aksamitnych sosów serowych lub prostsze z roztopionym masłem, szałwią i startym parmezanem
Składniki: puree ziemniaczane (80%) (woda, odwodnione płatki ziemniaczane (24%) (ziemniaki (99%), przyprawy), skrobia ziemniaczana (15%), mąka pszenna, mąka ryżowa, przyprawy, naturalne aromaty, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Wytłuszczone składniki mogą powodować reakcje alergiczne u osób uczulonych lub nietolerancje pokarmową.
Wartość odżywcza | dla 100 g |
Energia | 658 kJ/ 155 kcal |
Tłuszcz |
1,0 g |
Węglowodany w tym cukry |
32 g 0 g |
Błonnik | 2,6 g |
Białko | 3,3 g |
Sól | 1,28 g |
Kraj pochodzenia: Włochy