Rummo Anelli Siciliani n.23 - włoski makaron (500 g)
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Rummo Anelli Siciliani n.23 - włoski makaron (500 g)
RUMMO 23 Anelli Siciliani: Włoski makaron Anelli. To jeden z najpopularniejszych i oryginalnych kształtów makaronu we Włoszech.
Dzięki pierścieniowemu kształtowi Anelli Siciliani najlepiej wykorzystuje sosy.
Element sycylijskiej tradycji kulinarnej. Idealnie nadaje się dodań pieczonych w piekarniku w połączeniu z sosami mięsnymi lub warzywnymi.
Makaron wytwarzany jest w procesie surowej obróbki, w której ciasto wytłaczane jest przez matryce z brązu poprzez wkładki wzbogacone mikrograwerami.
Skład: Semolina z pszenicy durum. Może zawierać soję i gorczycę.
Wytłuszczone składniki mogą powodować reakcje alergiczne u osób uczulonych lub nietolerancje pokarmową.
Czas gotowania: 3 minuty.
Wartość odżywcza w 100g: Wartości energetyczne 1510 kJ / 356 kcal; Tłuszcze 1,6 g, w tym kwasy nasycone 0,3 g; Węglowodany 69,5 g, w tym cukry 3,1 g; Błonnik 2,9 g; Białko 14,5 g; Sól: 0,005 g.