Rummo Spaghetti nr 5 - Makaron Spaghetti (500 g)
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Rummo Spaghetti nr 5 - Makaron Spaghetti
(500 g)
Makaron produkowany z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której pozostaje al dente. Zawiera 14,5% białka na 100 g - to jedna z najwyższych wartości na rynku wśród makaronów.
Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania i jest wytłaczany poprzez formy z brązu, w wyniku czego powstaje sprężysty, nie sklejający się makaron.
Długość: 260 mm
Grubość: 2,05 mm
Składniki: Semolina z pszenicy durum
Może zawierać śladowe ilości soi
Wytłuszczone składniki mogą powodować reakcje alergiczne u osób uczulonych lub nietolerancje pokarmową.
Wartość odżywcza | dla 100 g |
Energia | 1510kJ/356kcal |
Tłuszcz |
1,6 g |
Węglowodany w tym cukry |
69,5 g 3,1 g |
Błonnik | 2,9 g |
Białko | 14,5 g |
Sól | 0,005 g |
Kraj pochodzenia: Włochy