Tradycyjne babki włoskie typu Pandoro i Panettone nieodłącznie kojarzą ze Świętami Bożego Narodzenia. Natomiast Colomba to po włosku gołąb i właśnie taki kształt ma tradycyjne włoskie ciasto wielkanocne. Colomba w smaku przypomina babki bożonarodzeniowe. To puszyste ciasto drożdżowe w wersji klasycznej jest z dodatkiem kandyzowanych skórek pomarańczowych. Występują także colomby z przeróżnymi kremami. Odkryj smak babek świątecznych od najlepszych włoskich cukierników!
Melegatti Delizia Nocciolone - tradycyjna włoska babka z kremem z orzechów laskowych (750 g)
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Melegatti Pandoro Gianduja - tradycyjna włoska babka z kremem czekoladowym (750 g)
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Melegatti Panettone Crema Pasticcera - tradycyjna włoska babka z kremem budyniowym (750 g)
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin