Garofalo Farfalle Senza Glutine - bezglutenowy marakon kokardki (400 g)
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Garofalo Farfalle Senza Glutine - bezglutenowy marakon kokardki
(400 g)
Są to krótkie makarony o gładkiej powierzchni, uwielbiane przez młodych i starych, odpowiednie do każdego rodzaju przypraw, od najprostszych do najbardziej artykułowanych i są idealne do świeżych i lekkich pierwszych dań. Bezglutenowe kokardki Garofalo pozostają idealnie al dente, dzięki czemu każde danie jest wyjątkowe.
Składniki: Mąka kukurydziana 50,4 % mąka ryżowa łuskana 22 % mąka ryżowa 21,4 % skrobia ziemniaczana mąka z komosy
ryżowej 3 %. Stabilizator: E471 mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych. Może zawierać SOJĘ.
Wytłuszczone składniki mogą powodować reakcje alergiczne u osób uczulonych lub nietolerancję pokarmową.
Wartość odżywcza dla 100g: Energia 1517kJ/358kcal Tłuszcz 1,8g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g Węglowodany 77g, w tym cukry 0,9g, Błonnik 2,8g, Białko 7,0g Sól <0,01g
Czas gotowania: 8 minut
Kraj pochodzenia: Włochy