Garofalo Spaghetti Senza Glutine - bezglutenowy marakon (400 g)
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Garofalo Spaghetti Senza Glutine - bezglutenowy marakon
(400 g)
Są świetnym klasykiem długiego makaronu, Garofalo Gluten Free Spaghetti pozwala cieszyć się smacznym i bogatym pierwszym daniem.
Przepis z mąką kukurydzianą, brązowym ryżem, ziemniakami i komosą ryżową został specjalnie zaprojektowany, aby zapewnić osobom cierpiącym na celiakię i nietolerancję glutenu całą przyjemność makaronu z brązu, tak dobrego jak tradycyjny format.
Składniki: Mąka kukurydziana 50,4 % mąka ryżowa łuskana 22 % mąka ryżowa 21,4 % skrobia ziemniaczana mąka z komosy
ryżowej 3 %. Stabilizator: E471 mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych. Może zawierać SOJĘ.
Wartość odżywcza dla 100g: Energia 1517kJ/358kcal Tłuszcz 1,8g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g Węglowodany 77g, w tym cukry 0,9g, Błonnik 2,8g, Białko 7,0g Sól <0,01g
Czas gotowania: 11 minut
Kraj pochodzenia: Włochy
Opinie o produkcie (0)
