Historia marki rozpoczęła się w 1846 roku w Benevento, niedaleko Neapolu, kiedy to rodzina Rummo zaczęła mielić lokalne zboże i wyrabiać makaron.
Makaron podlega procesowi wyrabiania według opatentowanej metody Lenta Lavorazione (Powolnego Przetwarzania), dzięki której zachowane są właściwości semoliny.
Makarony Rummo jako jedyne posiadają certyfikat towarzystwa Bureau Veritas za wyjątkowe właściwości po ugotowaniu.
7,95 zł
Cena netto: 7,57 zł
12,95 zł
Cena netto: 12,33 zł
7,95 zł
Cena netto: 7,57 zł
7,95 zł
Cena netto: 7,57 zł
7,95 zł
Cena netto: 7,57 zł
12,95 zł
Cena netto: 12,33 zł
7,95 zł
Cena netto: 7,57 zł
13,95 zł
Cena netto: 13,29 zł