Historia marki rozpoczęła się w 1846 roku w Benevento, niedaleko Neapolu, kiedy to rodzina Rummo zaczęła mielić lokalne zboże i wyrabiać makaron.
Makaron podlega procesowi wyrabiania według opatentowanej metody Lenta Lavorazione (Powolnego Przetwarzania), dzięki której zachowane są właściwości semoliny.
Makarony Rummo jako jedyne posiadają certyfikat towarzystwa Bureau Veritas za wyjątkowe właściwości po ugotowaniu.
Rummo Spaghetti nr 3 Senza Glutine - Makaron Spagetti bezglutenowy (400 g)
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Rummo Mezze Fusilli nr 48 Senza Glutine - Makaron bezglutenowy (400g)
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Rummo Penne Rigate Senza Glutine 66 - Makaron rurki bezglutenowy (400 g)
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin